In verband met het  COVID19 virus zijn we helaas genoodzaakt enkele regels af te spreken voordat jullie mijn praktijk bezoeken.

 1. We blijven thuis bij koorts, hoesten, verkoudheidsklachten (neusverkouden, loopneus, niezen, keelpijn)
 2. We blijven ook thuis als een van de overige gezinsleden een van de bovenstaande symptomen heeft.
 3. We houden 1,5 meter afstand. Tenzij je behandelt wordt op de behandeltafel.
 4. Er komst slechts 1 ouder/verzorger met een cliënt mee d.w.z. dat ook broertjes/zusjes voorlopig  niet mee kunnen komen.
 5. Kom niet te ver voor het tijdstip van de afspraak. Ik zal de ruimte minimaal 10 minuten moeten luchten tussen de afspraken door en alle contactpunten moeten reinigen.
  Kom je te vroeg dan moet je helaas buiten (of in de auto) wachten. Dat wil ook zeggen dat we afspraken niet laten uitlopen zodat de volgende niet buiten hoeft te wachten.
 6. Het toilet kan niet gebruikt worden. Dus ga even thuis naar het toilet voordat je komt. Voor kinderen kan er een uitzondering gemaakt worden. U dient echter zelf na gebruik van het toilet deze schoon te maken en te desinfecteren.
 7. Neem een grote handdoek mee waar je helemaal op past of een hoeslaken. Indien je dat vergeet gebruiken we een wegwerp laken á €4,50 dat ik in rekening zal brengen.
 8. Al het speelgoed is uit de praktijk verwijderd, net zoals het meeste oefenmateriaal. Eventueel kan er iets kleins om mee te spelen van thuis meegenomen worden.

Wat doen we bij binnenkomst?

 1. Helaas is iedereen vanaf 12 jaar verplicht een mondkapje in mijn praktijk te dragen. Dus zet jouw mondkapje op zodra je de praktijk binnenkomt.
 2. Zowel ouder/verzorger als kind zal de temperatuur gemeten worden met een voorhoofdthermometer. Is er sprake van koorts dan kan de behandeling niet doorgaan en word je naar huis gestuurd.
 3. De handen worden goed gewassen of gedesinfecteerd voordat we beginnen.

Voorlopig zitten we nog wel even nog in deze ongewone situatie en heb ik er alle begrip voor als afspraken op het laatst worden afgezegd.
Stel uw kind komt thuis van school en u staat op het punt  te komen. Meet dan even voor de zekerheid de koorts. Heeft uw kind koorts, ook al was u bijna onderweg, kom dan niet! Blijf thuis en bel me of stuur een whatsapp bericht. Indien jullie willen kunnen we de afspraak dan online doen of we laten hem vervallen. Ik heb daar alle begrip voor.

Blijf bij de geringste twijfel thuis ook als een van de gezinsleden ziekteverschijnselen heeft! Dit is niet alleen om de veiligheid van de volgende cliënt te garanderen maar vooral ook voor de ouder/verzorger die meekomt. Alleen samen kunnen we de veiligheid van u, uw kind en de andere mensen die in mijn praktijk komen garanderen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Lieve groetjes Jozette Lommen- van Erp